Wednesday, December 18, 2013

trip penutup

Insya Allah, petang ni aku akan terbang lagi setelah berehat hampir 3 bulan. Penat rasanya bila dah lama tak keluar dari comfort zone ni. Kitorang akan bertolak dari airport yang berbeza, dan masa yang berbeza. Cuma yang pasti malam nanti atau awal pagi esok kami semua akan bertemu di stesen keretapi. Ada muka lama dan ada muka baru jugak. Mudah2an perjalanan kami berjalan lancar dan dirahmati Allah hendaknya.

Trip kali ni bolehlah dikatakan trip penutup bagi aku untuk tahun 2013 dan jugak sebagai reward di atas kejayaan aku hasil dari usaha yang tak berapa nak gigih selama 2 tahun. Semoga tahun depan dan tahun2 seterusnya langkah kaki aku akan lebih panjang dan lebih banyak peluang dan ruang untuk meneroka bumi Allah, insya Allah.


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...