Thursday, July 4, 2013

entry malas

Terlanjur berjanji dengan kawan, so Sabtu lepas kami ke Broga. Kali ketiga bagi aku tapi kali pertama bagi dia. Aku tak nak citer panjang sebab sama je macam trip aku yang sebelum ni, so layan gambar yang tak seberapa je lah.








Orang Malaysia ni suka sangat vandalism. Conteng sana sini tak kira tempat, aduyaiii...


Clear blue sky selepas sengsara akibat jerebu yang melanda negara. Siap boleh nampak bulan tak terang lagi tu.






Batu besar di puncak bukit. Best melepak kat atas batu tu, walaupun matahari dah naik tapi terasa sejuk bila angin bertiup. Kalau lama lagi melepak atas tu, memang boleh terlena dibuatnya.


First peak ni dah jadi botak, menunjukkan betapa ramainya orang yang dah jejak kat atas ni. 


2 comments:

  1. jom lah datang sini, nanti aku bwk ko ke sana... hehehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...