Friday, May 31, 2013

2kg je...

Terima kasih kawan2 yang berkongsi maklumat pasal derma minyak masak ni. Insya Allah dalam minggu depan aku akan ke sana, so kalau ada sesiapa yang nak kirim dipersilakan. Bila nak pergi hantar tu belum dipastikan lagi, tapi most probably antara Jumaat atau Sabtu. Akan diconfirmkan kemudian, insya Allah.


Ini iklan berkenaan dengan derma tu. Kalau ada yang nak menderma dan hantar sendiri, boleh contact nombor yang tertera ataupun terus je ke pejabat dorang di alamat:

A-05-1, Paragon Point,
Jalan Medan PB5,
Seksyen 9, Pusat Bandar,
43650 Bangi, Selangor.

Waktu pejabat: 
Isnin - Jumaat : 8.30 pagi - 5.30 petang
Sabtu: 11 pagi - 7 malam.

Mudah2an dengan sumbangan kita yang sedikit ini mampu mengembirakan hati insan lain.


2 comments:

  1. kat ofis IRM kat bangi.. kalau ko nak kirim, sms aku.. nanti aku bg tau camner

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...