Saturday, April 6, 2013

opss...

Kalau semalam aku bengang sebab sudden change on exam schedule..
Sudahnya hari ni aku rehatkan mata je..
bukan senang nak bersenang lenang di hujung minggu..

Malam ni lain pulak jadinya...
Sabar aku dah sampai penghujung kot...
Aku tahu aku berdosa...
Aku tahu aku tak patut...

Tapi...
Lidah tak bertulang...
Laju je berkata2...
Luahkan rasa terbuku...
Rasa kesal...
Sedih, kecewa, semuanya bercampur2...

Memang aku bukan anak yang baik..
Aku jugak bukan adik yang baik..
Apatah lagi kakak yang baik..
Walau aku telah mencuba sehabis baik..
Aku tetap tak baik dimatanya..

Aku memang tak punya apa2...
Juga takde sesiapa...
Kecuali Dia Yang Maha Esa...
PadaNya aku bermohon...
Agar segala impian dan harapan...
Akan jadi realiti...


5 comments:

  1. Salam .. ni mcm luahan hati je anne..
    sabarla yer..

    ReplyDelete
  2. hehehe... tengah berusaha untuk terus bersabar...
    thanks.. =)

    ReplyDelete
  3. takpe.. sabar tu hikmah dia besar..jgn lupe bykkan doa dan solat hajat..mudah2an hati kita sentiasa bersabar dengan pelbagai dugaan..

    ReplyDelete
  4. biase la kak..bile kesabaran ditahap hjung...

    ReplyDelete
  5. Mak Eti,
    =)

    tiya @ teha,
    hehe... itulah pasal.. sesekali teruji jgk..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...