Friday, September 21, 2012

cuti & rehat

Insya Allah, tengah hari nanti aku akan ke Da Nang setelah kian lama menyepi tanpa sebarang cuti dan rehat. La ni aku tengah duk kalut carik info sana sini, dan print map apa yang patut. Beg pun belum kemas, baru je settle buat web check-in. 

Mata dah ngantuk, nampaknya pagi esok baru aku packing apa yang nak dibawak. Harap2 tak ada apa yang tertinggal. Setelah berbulan2 padahal baru je balik awal July tempoh hari berpeluh dengan kelas, assignment dan exam dapat jugak aku curik peluang yang ada untuk berehat. 

Moga2 perjalanan yang akan ditempuhi ni berjalan lancar. Aku cuma ingin berehat dan lari seketika dari kesibukan dan keserabutan yang melanda. Aku jugak berharap aku boleh meminimakan perbelanjaan untuk trip ni. Manalah tahu duit baki boleh pulak aku ke tempat lain selepas ni. 

Aku rasa nak namakan trip ni sebagai stingy trip, harapan aku biarlah betul2 kedekut... haha.

3 comments:

  1. owh... pegi da nang rupanya...

    patutlah x blh dtg jemputan kita.

    btw, have a nice holiday! :)

    ReplyDelete
  2. aik.. da nang tu kt ne anne??

    ReplyDelete
  3. PM,

    ha'ah, kebetulan sama date pulak.. thanks anyway.. =)



    Anon,

    central vietnam... cik anon ni sapa erk?

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...