Friday, June 29, 2012

bawaku pergi

Oh, buku merah jangan lupa bawa
moga2 belum tamat tempoh
..........

Oh, aku cukup suka dengan lirik yang ini. Walaupun orang lain dah kecoh pasal lagu ni dan dengar khabarnya diharamkan pun di corong radio. Tapi aku tetap suka.

Sekarang ni aku sedang dibawa pergi, terbang di awan biru. Dan semakin hampir dengan destinasi yang ingin dituju. Aku ke sini tanpa perancangan, just follow the flow. Kalau ada kesempatan memang sempat pun dan ada duit terlebih, mungkin aku boleh buat aktiviti tu. Walaupun aku merancang untuk aktiviti tu, tapi aku tahu kewangan aku amat2lah tidak mengizinkan. Tapi siapa tahu kalau ada rezeki aku, insya Allah.


Buku merah ni memang harus dibawak. Kang tak pasal2 aku stranded kat airport. 

Dengan ini akan bermulalah satu lagi siri pengembaraan singkat aku di tanah asing. Doakan agar semuanya berjalan lancar aku tetap kuat semangat, ameen.

footnote: untuk pertama kalinya aku buat scheduled post. 


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...