Wednesday, September 21, 2011

aku tergoda

Konon2nya dek keciwa sebab langsung tak dapat nak jenguk masuk ke rumah AA semalam, aku merajuk tak nak beli tiket. Tapi hampagas semuanya bila tetiba tangan aku gatal nak godek2, tinjau2 apa yang patut kejap tadi. 

Last2 tanpa disedari atau adakah ianya di luar kawalan, sememangnya itu aku tak boleh nak pastikan; jari aku boleh pulak terpurchase tiket ke Phnom Penh hujung bulan Jun tahun depan. Kalau plan aku nak ke Thailand hujung tahun ni menjadi kenyataan, starting from Jan 2012 till June 2012 I will be having a short break.

Most of it cuma short trip je tapi aku rasa okaylah for this time being. Ini pun tabung ayam aku kosong berhabuk lagi. Entah bila nak terisi pun tak tahu. Sekarang ni pun aku dah rasa bosan yang amat sebab dah lama tak take a break. Kalaulah aku boleh print out je duit kan senang...

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...