Thursday, August 18, 2011

wajah baru

Orang lain sibuk duk kemas2 rumah nak sambut raya tak sampai lagi dua minggu. Masing2 duk sibuk nak cat baru rumah, tukar sofa, tukar langsir. Pendek kata semua nak serba barulah. Cuma diri masing2 je tak boleh nak tukar baru, berwajah baru bolehlah.

Aku pulak malam ni pun sibuk2 jugak nak tukar baru rumah yang tak seberapa ni. Alang2 tahun ni aku tetapkan tema warna ungu untuk baju raya sebab aku tukang sponsor maka blog aku pun bertemakan warna ungulah. Maklumlah bila tuan rumah nak sambut raya, rumah pun kenalah make up jugak. 

Dan setelah berhempas pulas, memaki hamun ntahapapa, inilah hasilnya!

Dan malam ni jugak aku buat dua post in a row! Rajin bebenor gamaknya. Selalu nak update malas aje.

5 comments:

  1. haritu dah jenguk dah blog ni masa baru tukar cat pepel..tp time nak komen tetiba pc padam sbb blackout..hampeh tul..so skrg baru nak komen...

    gmbr header tu cantek..mmg lawa..anne amik gmbr tu katne?

    ReplyDelete
  2. smelah u.. tema bju raye i pun purple..gituw..hehehe..

    ReplyDelete
  3. fatt,
    hehe.. kdg2 time kita semangat membara tu lah, macam2 problem dtg.

    gmbr header tu bkn i yg ambik, but 'someone' yg bagi. pic at his hometown, hessen, germany.

    siti,
    ye ke? samalah pulak, hehe. tahun ni i tetiba plak set warna tema ni, selalunya acara bebas gitu. selamat hari raya, ya...

    ReplyDelete
  4. kat germany ek? aaaaaa cantiknye. i should fly to germany soon....ekekeke

    psst, bf anne org germany ke? :)

    ReplyDelete
  5. i tak pernah sampai, but mostly gmbr yg dia tunjuk kat i semuanya cantik2 belaka. wah, kalau camni thn depan kot u fly ke sana, haha...

    opss... used to be but i tak pernah ke sana pun. tak sempat sebenarnya nk fly ke sana.. :p

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...