Thursday, July 21, 2011

lesu

My days lately is not smooth. There is bumps here and there. Up and down. I'm a bit stressed but still under control. Oh, I really need a break! 
 
Dan disebabkan kerisauan melampau since last week and after taking pills since last two days, this morning I went to the clinic again and decided to have a blood test. They will call me once the result is out.

Masa doctor nak cucuk jarum tu aku boleh tengok lagi, bila tengok punyalah besar lubang jarum yang nak sedut darah aku nanti, aku dah toleh ke arah lain. Lepas tu jeling2 tengok berapa banyak darah yang doc dah ambik, hehehe. Bukan takut, cuma cuak sikit aje. Pun tak rasa sakit, rasanya semut gigit lagi sakit.


Comel pulak plaster yang doc tampal lepas ambik darah ni. Seingat aku inilah kali kedua aku dicucuk selepas kali pertama masa operation buang apendiks enam tahun lalu. Punyalah berhati2 aku drive home lepas jumpa doc, tak nak bagi plaster comel ni tertanggal. Beria2 aku duk snap gambar ni dengan tangan kiri, sebagai tanda kenangan.

Now waiting for the result and I hope nothing bad. So that I can still proceed with my plan.

footnote: tengah hari esok aku akan ke Kuching. But as usual, beg tak packing lagi, baju yang berlambak dalam baldi pun tak basuh lagi, barang2 yang nak dibawak bersepah2... tak tahu mana letak. Aku suka bila nak pergi bercuti, tapi bab2 packing, buat itinerary paling aku tak suka. Sebabnya aku selalu campak2 je, pastu redah sesuka hati. 

1 comment:

  1. cik anne bli ikan terubuk masin kat aku...heher

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...