Wednesday, April 20, 2011

update

Hari ni aku dah dapat jawapan untuk kisah semalam. Aku tak akan ke Selatan, boss besar tak bagi permission. Sedih? Sedihlah jugak sebab aku dah berangan nak singgah ke Batu Berendam, nak makan asam pedas daging tetel. Rindunya aku dengan asam pedas yang best!

But I will be heading to North instead of South. Mungkin aku boleh ubat ke'mengidam'an aku terhadap buah durian dan masak tempoyak. Aku dah mula berangan2 nak ke Tasik Taiping yang indah nan permai, menyelongkar misteri Kellie's Castle, atau mungkin menyusuri kenangan di Pulau Pangkor. Namun segalanya mungkin. Mungkin juga aku terus di sini, tidak ke mana2.

Baru kejap tadi aku dah settlekan visa cum ETA to Australia. Yang lain2 juga semuanya sudah diuruskan. Dan sekarang menunggu hari untuk berlepas sahaja.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...