Monday, March 7, 2011

fly firefly pulak

Hahaha... tak sabar nak tunggu hujung bulan Julai, sebab tadi aku dah booked ticket flight to Kuching. Before this I only fly with AirAsia (not to mention I did flying the Zodiac before!) and this time I give a try to fly with Firefly, with their brand new aircraft B737-800.

Trip to Gold Coast pun tak lepas lagi, pastu menyusul pulak trip ke Acheh (mudah-mudahan segalanya berjalan lancar kali ini). Berehat sekejap on June and will be continue on July before taking break for fasting starting by August 1.

I think this Kuching trip will be the closure for this year. Kalau dikira, dicampur tolak, didarab dan bahagi, agak meriah jugaklah percutian tahun ni. Tapi yang tak meriahnya adalah wallet yang semakin menipis.

Aku akan bercuti panjang dari sebarang percutian. Kerana aku merancang untuk ke Melbourne pada musim bunga tahun depan selama seminggu. Hanya perancangan awal, kerana aku harus melupakan percutian sempena my birthday celebration for the next year. Kalau duit berkepuk tak jadi masalah untuk cuti sakan.

footnote: aku harus mencari idea untuk menjana wang lebih banyak supaya keinginan dan kegilaan aku yang ini bisa dipenuhi. Bercuti memang seronok, yang tak seronoknya spending money for that.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...