Tuesday, December 23, 2008

alahai....

Tengah hari tadi aku terima satu sms dr airasia. Flight aku KUL - BDO on this 6th January retimed to 1540hrs. Tensen nya, patutnya flight tu schedule at 1055hrs. Terpaksalah aku ubah itinerary yang aku dah buat. Hmmm... macam2 lah.

Ingatkan dah habis kat situ. Tup..tup.. baru jap tadi aku dapat lagi satu sms. My return flight BDO - KUL also retimed to 1715hrs. Tapi kira okaylah jugak they inform earlier. Kalau dibuatnya last minute information tak ke haru. But, I do hope my flight tak delay. Kalau delay lagi tensen dibuatnya. Tapi kalau weather tak mengizinkan, terpaksa jugak kena delay. Dan aku sedia maklum akan hal itu.

Cukuplah dengan perubahan yang dah diberitahu. Harap2 lepas ni tak de perubahan lagi. Tak sabar rasanya nak ke Bandung...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...